miercuri, 22 aprilie 2009

Dreaming...



ce-si doreste o femeie?
un barbat.

Un barbat adevarat, e cel care stie sa priveasca dincolo de aparente,de machiaj,care stie sa iubeasca fiecare detaliu pe care-l reprezentam, care stie cand sa insiste si cand sa se-opreasca,care ne respecta si nu cere sa ne-nteleaga, care ne place indiferent de dispozitia pe care o avem, sau fatza pe care o avem dimineata.

9 comentarii:

Bogdan spunea...

Frumoase rânduri Alice! Din păcate printre atâţia porci ca noi, greu vei găsi unul care să fie conform descrierii tale. Nu spun că nu există, doar că îl vei găsi mai greu. Lumea ne face mai răi şi mai duri. Eu sincer îţi doresc să găseşti cât mai repede acel bărbat pe care-l cauţi. Acel bărbat care să te facă fericită chiar şi atunci când nu e lângă tine. Acela pe care îl vrei tu, doar pentru tine :) Continuă să scrii.
O zi minunată îţi doresc!

Bogdan spunea...

Scuze! Am uitat să zic ce e cel mai important. Acel bărbat cu siguranţă îl vei găsi. Nu te întrista! Chiar nu ai de ce! :)

L'échappée Austere spunea...

bogdy...cei ca tine nu sunt porci :)

Demeter Szilard spunea...

traim intr-o lume care condamna daca nu esti in tendinte,sau daca nu esti adaptat la stilul 2009,anii 1950 erau :X

L'échappée Austere spunea...

in anii 1950 mi-ar fi placut sa traiesc. sau macar prin 80. in 50 femeile erau cele mai frumoase si mai puternice, dar si cele mai blamate, iar barbatii...erau asa cum trebuiau sa fie. stii la ce ma refer :)

Bogdan spunea...

Acum am văzut că mi-ai răspuns la comentarii. Mulţumesc! Dar totuşi îmi păstrez ideea cum că toţi bărbaţii suntem nişte porci în esenţă :) :P
Important e să fii conştient de asta şi vorba aia "să accepţi gândul/adevărul ăsta"
Take care!

black spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
black spunea...

hmm.. sa zicem ca nu suntetzi deloc pretentzioase , dar voi , femeile , suntetzi in stare sa innapoiatzi toate astea , shtii .. sa fie retributzie .

Unknown spunea...

dapoi...si daca l-ai aveai nu ti-ai da seama in ce cui sa il atarni,pe ce usa sa il sprijini sau cum sa-l transformi in mobila...dupa cum e vorba,ai grija ce iti doresti,ca se intampla.
Micuta mea,ai timp pentru tine prima data,apoi pentru chestii de cautare,ca vine "obiectul muncii"si ceau pa la vie en rose...actiune-reactiune

 
L'échappée Austere © 2008 Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina